Ηλεκτρονική Διαχείριση και Διακίνηση Εγγράφων, Ψηφιακές Υπογραφές, Διαχείριση Υποθέσεων και Ροής Εργασιών

Αιτήσεις παροχής βοήθειας των χρηστών με προσωποποιημένη πρόσβαση για την πλήρη καταγραφή προβλημάτων και βλαβών.

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκης 43, 15234, Χαλάνδρι, Αθήνα

docutracks@dataverse.gr

+30 210 6842379

11ο eGovernment Forum 2021

Στο 11ο Συνέδριο “e-Government Forum” παρουσιάστηκαν επιτυχημένες υλοποιήσεις καθώς και νέες λύσεις και τεχνολογίες για την πρόοδο των έργων που αφορούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Ο Γιώργος Καλαμαράς, ιδρυτής της εταιρείας Dataverse, στην ομιλία του, παρουσίασε τη νέα επιπρόσθετη πλατφόρμα DocuGate, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει το DocuTracks. Μέσω των εφαρμογών του, των ηλεκτρονικών αιτήσεων & αιτημάτων και των ηλεκτρονικών ραντεβού, πετυχαίνει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πολιτών, επιχειρήσεων και φορέων, ψηφιοποιώντας και διευκολύνοντας στο μέγιστο τις μεταξύ τους συναλλαγές.

BEYOND 4.0 - 2021
"1η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας
και Καινοτομίας"

Η BEYOND 4.0 έφερε στο προσκήνιο νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης (Helexpo) στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2021. Κεντρικό της θέμα αποτέλεσε “Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης” με θεματικούς τομείς, τις ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής που βοηθούν τις εταιρείες να εξελιχθούν, υιοθετώντας νέες πρακτικές που διαφοροποιούν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και τις παραγωγικές διαδικασίες.
Η Dataverse παρουσίασε τις ψηφιακές της υπηρεσίες μέσω φυσικού περιπτέρου καθώς και μέσω των ομιλιών που έδωσαν ο Χρήστος Παπατέρπος για την πλατφόρμα DocuTracks και ο Γιώργος Σιφονιός για την πλατφόρμα Artsteps.

Health IT Conference 2019

“Διαμορφώνοντας την εθνική ψηφιακή στρατηγική για την υγεία”

Στο διήμερο συνέδριο για τις εξελίξεις στη ψηφιακή υγεία συμμετείχε ο Γιώργος Σιφονιός, διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Dataverse. Στη ομιλία του παρουσίασε το DocuTracks και πως η λειτουργία του θα ενισχύσει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των μονάδων υγείας και θα οδηγήσει στην μετάβαση σε λειτουργία χωρίς χαρτί και μελάνι.

1ο Ετήσιο συνέδριο διευθύνσεων πληροφορικής Περιφερειών Ελλάδας

Σκοπός και φιλοδοξία του συνεδρίου είναι να αποτελέσει βήμα ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων, που εκτείνονται πέρα από τον εγγύς χρονικό ορίζοντα.
Κατάθεση προβληματισμών και προτάσεων για την αναβάθμιση του ρόλου των διευθύνσεων πληροφορικής στη Δημόσια Διοίκηση.

Την Dataverse εκπροσώπησε ο Ανδρέας Αθανίτης, συνιδρυτής του προϊόντος Docutracks, όπου και το παρουσίασε στους συμμετέχοντες.

Environmental Awards 2018

Τελετή απονομής βραβείων για τις καλύτερες πρακτικές της χώρας που συνεισφέρουν και υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, αναδεικνύοντας παράλληλα τη συνεισφορά επιχειρήσεων και οργανισμών στην εθνική οικονομία και την κοινωνία. 

Την Dataverse εκπροσώπησε ως ομιλητής ο Ανδρέας Αθανίτης, συνιδρυτής του προϊόντος Docutracks, όπου παρέλαβε το  χάλκινο βραβείο με το οποίο βραβεύτηκε η εταιρεία μέσω της εφαρμογής DocuTracks.

42439341685_443e0860cd_k (3)

Cairo ICT 2018

Η Dataverse συμμετείχε με παρουσία περιπτέρου σ ‘ ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα διεθνώς, που αφορά τους τομείς των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Έλληνες επιχειρηματίες και startuppers μίλησαν για το επιχειρηματικό πεδίο όπου διαβλέπουν στην αγορά της Αιγύπτου, στο οποίο θα μπορέσουν να αναπτυχθούν και να δραστηριοποιηθούν σε καινοτόμους τομείς.

Ο Γιώργος Σιφονιός, διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Dataverse μίλησε για το επιχειρείν στην Αίγυπτο.